Cantecul planetelor – soarele iti spune un secret


Si iata-l pe Soare ce-ti spune un secret.
Si iata-l pe Mercur ce alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.
Si iat-o pe Venus ce-mpleteste un snur primit de la Mercur ce-alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.
Si iata Pamantul cel plin de minuni ce-o saluta pe Venus ce-mpleteste un snur primit de la Mercur ce-alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.

Si iata-l pe Marte care trimite vantul ce-nconjoara Pamantul cel plin de minuni ce-o saluta pe Venus ce-mpleteste un snur primit de la Mercur ce-alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.

Si iata-l pe Jupiter, care-l priveste dintr-o parte pe razboinicul Marte, care trimite vantul ce-nconjoara Pamantul cel plin de minuni ce-o saluta pe Venus ce-mpleteste un snur primit de la Mercur ce-alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.

Si iata-l pe Saturn, care arunca un cerc in eter catre maretul Jupiter, care-l priveste dintr-o parte pe razboinicul Marte, care trimite vantul ce-nconjoara Pamantul cel plin de minuni ce-o saluta pe Venus ce-mpleteste un snur primit de la Mercur ce-alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.

Si iata-l pe Uranus, care-l priveste taciturn pe Saturn, care arunca un cerc in eter catre maretul Jupiter, care-l priveste dintr-o parte pe razboinicul Marte, care trimite vantul ce-nconjoara Pamantul cel plin de minuni ce-o saluta pe Venus ce-mpleteste un snur primit de la Mercur ce-alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.

Si iata-l pe Neptun, care se invarte ghidus  ca un fus catre Uranus, care-l priveste taciturn pe Saturn care arunca un cerc in eter catre maretul Jupiter, care-l priveste dintr-o parte pe razboinicul Marte, care trimite vantul ce-nconjoara Pamantul cel plin de minuni ce-o saluta pe Venus ce-mpleteste un snur primit de la Mercur ce-alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.

Si iata-l pe Pluto care a racit in ajun, alergand dupa Neptun care se invarte ghidus  ca un fus catre Uranus, care-l priveste taciturn pe Saturn, care arunca un cerc in eter catre maretul Jupiter, care-l priveste dintr-o parte pe razboinicul Marte, care trimite vantul ce-nconjoara Pamantul cel plin de minuni ce-o saluta pe Venus ce-mpleteste un snur primit de la Mercur ce-alearga dupa Soare ce-ti spune un secret.

 

Si iata un secret: esti un copil destept!!!!!!!!!!!

 

cantecul planetelor_FB_soare   cantecul planetelor_FB_mercur   cantecul planetelor_FB_venus   cantecul planetelor_FB_pamant   cantecul planetelor_FB_marte   cantecul planetelor_FB_jupiter   cantecul planetelor_FB_saturn   cantecul planetelor_FB_uranus   cantecul planetelor_FB_neptun   cantecul planetelor_FB_pluto

 

 

Povestea planetelor poate fi descoperita in aplicatia educativa de cultura generala pentru copii: Descopera Universul: http://www.pukini.ro/descopera-universul/

5274 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *