Comunicate


Lansare aplicatie Descopera Universul

Aplicatii educative pentru copii

Pukini lanseaza aplicatia educativa gratuita pentru copii – Descopera Universul

Aplicatia Descopera Universul este un instrument valoros de educare, care completeaza si imbogateste sistemele de instruire traditionale: copiii invata prin joc, integrand tehnologia actuala!

 

Pukini, dezvoltator de aplicatii mobile, pune gratuit la dispozitia copiilor un nou instrument modern de invatare prin joc – Descopera Universul, aplicatie mobila de cultura generala.

 

Descopera Universul  le desluseste copiilor de pana la 10 ani, tainele universului, pe intelesul lor, sub forma unei povesti.

 

Copiii fac o calatorie imaginara prin Univers, alaturi de Puksa Mica si Puks, doua comete dragalase si curioase, dornice de aventura, care isi pun intrebari, exploreaza si afla raspunsuri: Ce este universul? Cat e de mare? Cate planete sunt? Ce se afla pe ele? Ce sunt asteroizii? Dar constelatiile?

Cu ajutorul aplicatiei, copiii isi imbogatesc cultura generala, devin mai curiosi in a descoperi lumea inconjuratoare, isi consolideaza cunostintele, afla noutati, invata sa realizeze corelatii intre informatiile acumulate, raman cu o exeprienta pozitiva in ceea ce priveste invatarea.

Aplicatia devine astfel cel mai bun aliat pentru a transforma informațiile în conținut semnificativ pentru copii.

 

Povestea este interactiva, dinamica, frumos colorata, cu texte si personaje originale, putand fi citita sau ascultata in interpretarea unor actori valorosi.  Astfel incat aplicatia devine un real  instrument alternativ de transmitere a informatiilor de cultura generala catre copii, prin metode accesibile, moderne si inovative.

 

Aplicatia Descopera universul poate fi descarcata GRATUIT de pe site-ul: www.pukini.ro

 

Pukini se alatura efortului general de a integra in mod constructiv tehnologia in educatia copiilor.

Laudate de specialisti, apreciate de Samsung,  iubite de copii, indragite de parinti, aplicatiile Pukini sunt un instrument potrivit de joaca si invatare pentru copiii nostri.

 

Credem in educatie si intr-un viitor ai bun al copiilor nostri!

Pukini – Cred! Visez! Ma joc!

 

Lansare site Pukini.ro

Aplicatii pentru copii/Comunitate parinti/Programe educationale

Descopera aventura cunoasterii prin joc pe noul site www.pukini.ro

Noua platforma online, www.pukini.ro, lansata de Pukini Advertising este, in egala masura, partenerul de joaca modern al copiilor nostri prin aplicatia Pukini si prietenii, dar si un spatiu de interactiune, indrumare si sustinere intre parinti si specialisti psihologi, educatori.

 

Bucuresti, 20 noiembrie 2014 – Incepand cu cu 20 noiembrie, Pukini Advertising lanseaza platforma online de educatie prin joc pentru parinti si copiii lor www.pukini.ro.

 

Site-ul www.pukini.ro prezinta detaliat aplicatia educativa Pukini si prietenii ce transforma dispozitivele mobile in adevarate instrumente de educatie prin joc, fiind o aplicatie mobila ce contine povesti si jocuri educative adresate copiilor intre 3 si 7 ani.

 

Mira Niculescu, fondatorul conceptului online Pukini, considera ca: “Misiunea noastra este aceea  de a contribui la imbunatatirea educatiei copiilor aflati in primii ani de viata, ‘dotand’ parintii cu ‘instrumentele’ potrivite zilelor noastre pentru a fi, nu numai cei mai buni parinti pentru copii lor, dar si cei mai buni educatori ai acestora.”

 

Astfel, povestilePukini reunesc familia ajutandu-i pe copii si pe parinti sa abordeze impreuna, prin joc, problemele specifice copilariei:  teama de monstri, de intuneric, de singuratate (pentru copiii de 3-5 ani) si intelegerea consecintelor unor sentimente si atitudini cum ar fi ingamfarea, lasitatea, generozitatea, recunostinta, relatiile de familie (pentru copiii de 5-7ani).

 

Aplicatia Pukini si prietenii este disponibila atat pentru  sistemele Android (Google Play), cat si pentru cele iOS (Apple Store).

 

In plus, aplicatia se afla preinstalata  pe telefoanele Samsung Galaxy S5.

 

“Oamenii sunt porti catre viata. Oamenii ne invata tot ceea ce avem nevoie sa stim despre viata. Fiecare om este o poarta catre cunoastere. Deschide-o si vei gasi raspunsuri inimaginabile despre viata si despre tine” dezvaluie Oana Popescu-Argetoia, psihoterapeut, specialistul www.pukini.ro.

 

www.pukini.ro se prezinta, astfel, ca o platforma suport de interactiune intre parinti si specialisti psihologi, educatori, care vor dezbate situatii specifice copilariei si vor gasi impreuna solutii adaptate nevoilor de invatare si de dezvoltare ale copiilor.

 

In comunitatea www.pukini.ro parintii pot pune intrebari, pot impartasi intamplari din experienta proprie, se pot cunoaste mai mult pe sine, pot gasi rezolvari pentru anumite comportamente nedeslusite ale copilului sau si il pot  intelege mai bine.

 

Zilnic site-ul va publica noutati, stiri relevante, povesti de viata, dezbateri cu specialisti, concursuri.

 

Si daca vorbim despre concursuri,  www.pukini.ro debuteaza si cu un concurs, Povestea preferata a copilului meu, in urma caruia Pukini ii va darui castigatorului un set de 5 povesti gratuite din colectia Pukini si prietenii.

 

Echipa care a stat in spatele proiectului online este formata dintr-o ‘mana’ de oameni inimosi care cred in educatie si  in investitia neconditionata in viitorul nostru – copiii nostri – si care reuneste desenatori, povestitori, programatori, psihologi, educatori, oameni de marketing si imagine, actori, compozitori.

 

Credem. Visam. Realizam.

 

Intra in universul lui Pukini! Intra in poveste alaturi de copilul tau!

1251 Total Views 1 Views Today