Descopera Universul


 

Descarca aplicatia GRATUIT!

 Descopera Universul

Aplicatii mobile de cultura generala pentru copii

Aplicatia Descopera Universul este un instrument valoros de educare, care completeaza si imbogateste sistemele de instruire traditionale: Copiii invata prin joc, integrand tehnologia actuala!

Descopera Universul le desluseste copiilor, pe intelesul lor, sub forma unei povesti, tainele universului.

Copiii fac o calatorie imaginara prin Univers, alaturi de Puksa Mica si Puks, doua comete dragalase si curioase, dornice de aventura, care isi pun intrebari, exploreaza si afla raspunsuri: Ce este universul? Cat e de mare? Cate planete sunt? Ce se afla pe ele? Ce sunt asteroizii? Dar constelatiile?

Cu ajutorul aplicatiei, copiii isi imbogatesc cultura generala, devin mai curiosi in a descoperi lumea inconjuratoare, isi consolideaza cunostintele, afla noutati, invata sa realizeze corelatii intre informatiile acumulate, raman cu o exeprienta pozitiva in ceea ce priveste invatarea.

Aplicatia este cel mai bun aliat pentru a transforma informațiile în conținut semnificativ pentru copii.

Povestea este interactiva, dinamica, frumos colorata, cu texte si personaje originale, poate fi citita sau ascultata in interpretarea unor actori valorosi.  Astfel ca, aplicatia reprezinta un instrument alternativ de transmitere a informatiilor de cultura generala catre copii, prin metode accesibile, moderne si inovative.

Pukini se alatura efortului general de a integra in mod constructiv tehnologia in educatia copiilor.

Laudate de specialisti, apreciate de Samsung,  iubite de copii, indragite de parinti, aplicatiile Pukini sunt un instrument potrivit de destinere, joaca si invatare pentru copiii nostri.

Credem in educatie si intr-un viitor ai bun al copiilor nostri!

10072 Total Views 1 Views Today