Felicitare


Ne jucam si experimentam

Astazi vom confectiona felicitari. Avem atatea evenimente de sarbatorit: zile de nastere, zile onomastice, ziua indragostitilor, Dragobete, martisor si lista poate continua. Pentru oricare dintre ele va propunem cateva idei de felicitare, confectionata bineinteles impreuna cu cel mic. Veti face un dar original si veti petrece grozav in timp ce veti confectiona impreuna felicitarile.

 

Avem nevoie de:

  • Cartoane colorate
  • Snur colorat, bete de chibrituri, ornamente
  • Lipici

Pe bucata de carton, care ar trebui sa fie mai groasa, cam de 200 – 250 g/mp, montam ornamentele (flori, jucarioare, ciucuri), fixate cu lipici. In functiie de imaginatia fiecaruia putem face floricele, inimioare sau orice alt simbol ne place.

Pe unele felicitari putem monta un chenar din fasii subtiri decupate din hartie colorata, pe altele putem desena noi cu acuarele, culori sau carioca diverse modele.

 

Putem scrie un mesaj, o dedicatie, un gand bun pentru persoana careia ii vom darui felicitarea.

Important este sa lucram impreuna, sa petrecem o perioada de timp simtindu-ne bine impreuna cu copilul si sa ne gandim cu drag la persoana careia ii vom darui felicitarea: un frate sau o sora, mama, tata, bunica, bunicul, un prieten bun.

 

Mai jos aveti cateva felicitari, pe care vi le sugeram ca model.

Petrecere frumoasa!

 

Invatam prin joc si petrecem timp pretios impreuna, parinti si copii!

0 felicitare 1.1 0 felicitare 2 0 felicitare 3 0 felicitare 4

2784 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *