Jucariideconstruit.ro si Pukini.ro ofera in dar povesti


Pukini si prietenii sai

Povestea noastra a inceput acum vreo 4 ani, intr-o seara de sfarsit de decembrie, cand Mos Craciun s-a gandit si s-a tot gandit ce jucarii interesante sa-i mai lase lui Puka sub brad. Desi Puka nu avea pe atunci decat vreo 4 ani, a primit un LEGO® City, o ditamai Sectie de Politie. S-a apucat constiincios de mesterit, doar era primul lui LEGO® serios! Dupa cateva ore de truda, 2 piese pierdute, dar regasite dupa 15 minute si 3 lacrimi, 10 strigate de “Maaaaamiiiii” si vreo 15 de “Taaaatiiiiii”, in care noi alergam ca disperati, nu cumva sa fi patit copilul ceva, iar el ne arata plin de mandrie cum a montat un far, asadar dupa ceva emotii am vazut si mandretea de sectie mobila de politie construita.

 

Ca mai toti parintii, am fost incantati peste masura de copil si noua lui pasiune. Nu stiam pe atunci ca e inceputul unei calatorii intense, dar si foarte interesante.

 

Inca de a doua zi si-a dorit si o masina de pompieri, tot LEGO®. Noi ne-am executat cu promptitudine.

Apoi a vrut un avion, un remorcher, un elicopter, un …. Si lista e lunga, lunga. Cu timpul, am ajuns sa avem masura in achizitionarea acestor seturi, cum tot speram noi sa avem in tot ce facem; nu mai cumparam cu frenezia de la inceputuri, dar suntem in continuare mari fani ai acestor jucarii. Credem in dezvoltarea si invatarea prin joc, iar jucariile LEGO® raspund fidel acestor principii de dezvoltare ale copiilor.

 

Pasiunea pentru LEGO® ne-a adus aproape prieteni noi si cu mare bucurie va povestim astazi despre Copil Drag cu al sau www.jucariideconstruit.ro, un proiect nascut din dragoste pentru copii.

Sub brandul Copil Drag® s-au reunit mai multe activitati care aduc beneficii copiilor: un magazin online cu produse pentru copii mici si foarte mici (www.copildrag.ro), evenimente dedicate parintilor, un blog cu solutii si rezolvari la indemana in ceea ce priveste cresterea si educarea copiilor, un magazin online de jucarii marca LEGO: http://www.jucariideconstruit.ro/.

 

Bineinteles ca am luat site-ul jucariideconstruit.ro la puricat si ne-am facut lista pentru: iepuras, 1 iunie, zi de nastere, zi onomastica, Mos Nicolae, Mos Craciun, ziua recompensei, ziua faptelor bune, ziua zambetului si alte vreo cateva zile inventate si care trebuie aniversate neaparat cu o jucarie LEGO®.

 

Pentru ca cei de la www.jucariideconstruit.ro ne sunt dragi si ne place ceea ce fac, ne-am gandit sa oferim impreuna aplicatii online cadou, sub forma unor povesti si jocuri educative online realizate de catre Pukini, tututor celor care cumpara de pe site-ul: http://www.jucariideconstruit.ro/.

 

Asadar, cumparati produse LEGO® si primiti cadou de la www.jucariideconstruit.ro aplicatii mobile Pukini – “Paunul cel ingamfat” – care contine o poveste si 3 jocuri educative pentru copii de 5-7 ani.

 

Noi ramanem aproape de ei si va mai povestim si alta data despre faptele lor bune.

 

O buna masura in tot ce faceti sa aveti!

 

Pe curand!

Jucariideconstruit.ro        05_Paunul cel ingamfat_coperta_750

2025 Total Views 1 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *